Servei de Neurorehabilitació

El IRENEA – Institut de Rehabilitació Neurològica s’encarrega de l’atenció i tractament de pacients que han patit Dany Cerebral o altres malalties neurològiques.

L’objectiu del Servei és cobrir la necessitat de rehabilitació neurològica especialitzada, integral, personalitzada i interdisciplinària, combinant un tracte humà amb els últims avanços en l’àmbit científic i tècnic.

IRENEA es va inaugurar a la fi de 1998 en l’Hospital Valencia al Mar (Valencia), sent el primer centre de dany cerebral a crear-se a la Comunitat Valenciana, i un dels primers hospitals d’Espanya en tindre hospitalització per a pacients amb lesió cerebral adquirida…

Foto_sin-PODEMOS_web

Tracte humà, treball i coneixement són els valors del nostre equip

L’Hospital vithas Aguas Vivas es converteix en 2003 en el segon hospital del grup vithas especialitzat en l’atenció de pacients de dany cerebral tant en règim ambulatori com en hospitalari, i així amplia l’assistència als pacients del sud de la Comunitat Valenciana.
En 2010, s’inaugura el Centre de Dany Cerebral vithas Vinalopó en la ciutat d’Elx per a garantir la continuïtat assistencial del servei i donar cobertura als pacients en règim ambulatori de la província d’Alacant.

L’any 2011, IRENEA inicia la seua activitat en l’ Hospital vithas Sevilla Aljarafe, per a l’atenció del pacient amb afectació neurològica i cerebral, i es converteix en el primer centre hospitalari d’Andalusia dedicat a la NeuroRehabilitació.

En 2012, IRENEA amplia el seu àmbit d’actuació a la població infantil en l’Hospital vithas Virgen del Consuelo (Valencia). La seua labor està dirigida a tota la població infantil amb alteracions en el seu desenvolupament en qualsevol dels seus àmbits o amb risc a patir-les.

La incorporació de les noves tecnologies i dels conceptes més innovadors dins de la Neurorrehabilitació i la vocació investigadora i científica, situen al Institut de Rehabilitació Neurològica a l’avantguarda.

Scroll to Top
Llamar