Formació

Haz clic en el botón editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Promoció i gestió de convenis de pràctiques amb diferents entitats (Universitats, Ministeri de Sanitat, altres organismes públics…)

IRENEA – Institut de Rehabilitació Neurològica té signats convenis marc amb les principals Universitats Nacionals i Internacionals. L’objectiu d’aquests convenis és la formació d’estudiants d’últim curs o bé diplomats/llicenciats de diferents disciplines. A més, el Servei intervé en la formació de psicòlegs interns residents (PIR) i metges interns residents (MIR), i col·labora d’aquesta manera amb el Ministeri de Sanitat.I

Programa de formació externaprogramme

En els últims anys, IRENEA ha organitzat cicles de conferències, cursos i jornades científiques l’objectiu dels quals és abordar la problemàtica del dany cerebral adquirit des dels seus diferents vessants, i ha compartit coneixements i experiències clíniques. Dirigits a professionals de diferents àmbits sanitaris, ha comptat amb experts reconeguts internacionalment en el camp de la neurorehabilitació.

D’altra banda, els nostres professionals participen com a experts clínics en diferents esdeveniments docents i col·laboren en màsters, cursos i fòrums externs, tant a l’àmbit universitari com a l’hospitalari.

Internal training programme

S’ha desenvolupat un pla de formació interna on es realitzen sessions clíniques intra i inter àrea i cursos de formació multidisciplinària.

En les sessions inter àrea, professionals d’un àmbit assistencial determinat preparen sessions d’interès clínic per a la resta de professionals del Institut de Rehabilitació Neurològica. D’altra banda, cada àrea es compromet a revisar periòdicament aspectes de rellevància en l’àrea assistencial.

Scroll to Top
Llamar