Irenea Aguas Vivas​​

IRENEA – Institut de Rehabilitació Neurològica de l’Hospital Vithas Aigües Vives va obrir les seues portes l’any 2003 i des de llavors ha anat creixent i adaptant-se a les necessitats dels pacients als quals atén. Compta amb notables recursos assistencials com són el primer pis domòtic dins d’un hospital, una piscina coberta adaptada per a la rehabilitació, tecnologia de realitat virtual,… A més, disposa dels recursos propis d’un centre hospitalari (quiròfans, urgències, laboratori, serveis de diagnòstic, especialistes mèdics, etc.), la qual cosa permet no solament tenir places ambulatòries, sinó també ingressos hospitalaris.

L’Hospital Vithas Aigües Vives es troba situat en el terme municipal de Carcaixent (València), en el paratge de la Vall d’Aigües Vives. La seua situació, en les comarques centrals de la província de València, pròxim a importants nuclis poblacionals, però fora del casc urbà i envoltat de vegetació, ofereix un lloc idoni per a la rehabilitació.

Fotos Vithas Agües Vives

Videos Vithas Agües Vives

Hospital Vithas vithas Aigües Vives

Crtra. Alzira Tabernes de V. CV50, Km 11

46740 – Carcaixent (Valencia)

Atenció al pacient:
626 63 60 99

  Nombre y Apellidos

  Teléfono

  Correo Electrónico

  Asunto

  Mensaje

  He leído y acepto los términos y condiciones de la política de privacidad.

  Responsable: IRENEA Instituto de Rehabilitación Neurológica (Irenea NeuroRHB S.L.)
  Finalidad: contactar con usted para resolver la consulta realizada, realizarenvío de publicaciones así como correos comerciales. La Legitimación es gracias a su consentimiento.
  Destinatarios: sus datos se encuentran alojados dentro de un servidor propio del Servicio en la empresa de Data Center Comvive.
  Derechos: podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación o supresión en cualquier momento a través de info@irenea.es. Para más información consulte nuestra política de privacidad.

  Scroll to Top
  Llamar