Irenea Sevilla

IRENEA – Institut de Rehabilitació Neurològica en l’Hospital Vithas Sevilla va començar la seua labor assistencial l’any 2011. Està situat a molt pocs quilòmetres de la capital sevillana, en la localitat de Castilleja de la Costa. Ofereix totes les especialitats mèdic-quirúrgiques, la qual cosa el converteix en el centre més complet de Neurorehabilitació d’Andalusia, permetent una cobertura sanitària de totes les necessitats que puga tenir el pacient amb dany cerebral.

Ofereix la possibilitat de fer tractament rehabilitador tant de manera ambulatòria com en règim d’ingrés i tant en adults com en xiquets. A més compta amb la més recent tecnologia basada en programes de realitat virtual per a treballar aspectes físics com l’equilibri, la coordinació o la mobilitat i les funcions cognitives superiors.

Fotos Vithas Sevilla Aljarafe

Videos Vithas Sevilla Aljarafe

Irenea Sevilla

Avda. Plácido Fernández Viagas, s/n.
41950 Castilleja de la Cuesta (Sevilla)

Atenció al pacient:
608 26 11 79

  Nombre y Apellidos

  Teléfono

  Correo Electrónico

  Asunto

  Mensaje

  He leído y acepto los términos y condiciones de la política de privacidad.

  Responsable: IRENEA Instituto de Rehabilitación Neurológica (Irenea NeuroRHB S.L.)
  Finalidad: contactar con usted para resolver la consulta realizada, realizarenvío de publicaciones así como correos comerciales. La Legitimación es gracias a su consentimiento.
  Destinatarios: sus datos se encuentran alojados dentro de un servidor propio del Servicio en la empresa de Data Center Comvive.
  Derechos: podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación o supresión en cualquier momento a través de info@irenea.es. Para más información consulte nuestra política de privacidad.

  Scroll to Top
  Llamar