Valencia al Mar

IRENEA – Institut de Rehabilitació Neurològica va començar la seua labor assistencial l’any 1998 en aquest Hospital. Situat en un emblemàtic edifici modernista declarat patrimoni històric-artístic en el districte Marítim de la ciutat de València. L’Hospital València al Mar ofereix un entorn tranquil i privilegiat per a la rehabilitació a pocs minuts de la platja.

Compta amb un equip multidisciplinari de professionals especialitzats en l’àmbit de la neurorehabilitació (neuròleg, metge rehabilitador, neuropsicòleg, terapeutes ocupacionals, fisioterapeutes, terapeutes cognitius, treballador social, personal d’infermeria, etc.) que ofereixen un tractament intensiu, especialitzat i individual per a adequar-se a les necessitats específiques de cada pacient. Ofereix la possibilitat d’atendre a població adulta en diferents modalitats de tractament: hospitalització, tractament ambulatori i hospital de dia.

A més, es troba a l’avantguarda de les noves tecnologies, ja que compta amb diferents programes de realitat virtual per a treballar l’equilibri, la coordinació, la mobilitat de membres superiors i inferiors i les funcions cognitives.

Així mateix, recentment ha adquirit el Lokomat Pro V6, dispositiu robòtic per a la rehabilitació de la marxa en població adulta i infantil.

Fotos Valencia al Mar

Videos Valencia al Mar

Valencia al Mar

Callosa de Ensarrià, 12 46007 Valencia (Valencia) Tel. (+34) 96 335 25 06

  Nombre y Apellidos

  Teléfono

  Correo Electrónico

  Asunto

  Mensaje

  He leído y acepto los términos y condiciones de la política de privacidad.

  Responsable: IRENEA Instituto de Rehabilitación Neurológica (Irenea NeuroRHB S.L.)
  Finalidad: contactar con usted para resolver la consulta realizada, realizarenvío de publicaciones así como correos comerciales. La Legitimación es gracias a su consentimiento.
  Destinatarios: sus datos se encuentran alojados dentro de un servidor propio del Servicio en la empresa de Data Center Comvive.
  Derechos: podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación o supresión en cualquier momento a través de info@irenea.es. Para más información consulte nuestra política de privacidad.

  Scroll to Top
  Llamar